gazduire web create web design

Şapte cutremure s-au produs în România în ultimele 24 de ore

Şapte cutremure s-au produs în România în ultimele 24 de ore
gazduire web create web design

UPDATE Un al şaptelea cutremur s-a produs la Cluj, la ora 12:47. UPDATE Încă un seism s-a petrecut în ţară, vineri dimineaţa. Cinci cutremure s-au produs în noaptea de joi spre vineri, la interval de câteva ore, în zona seismică Vrancea şi Vaslui. Cel mai puternic seism a avut magnitudinea 4.2.

 

UPDATE Cutremur de suprafaţă în Cluj

Un cutremur cu magnitudinea 2,4 a avut loc vineri în Cluj, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare şi pentru Fizica Pământului (INCDPF) Seismul s-a produs la ora 12.47 în judeţul Cluj, la adâncimea de 3 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 60 km N de Cluj-Napoca, 147 km E de Oradea, 167 km E de Debrecen şi 167 km N de Sibiu.

UPDATE Cutremur în Dâmboviţa, vineri dimineaţă

Un cutremur cu magnitudinea 2,1 a avut loc vineri dimineaţă în Dâmboviţa, potrivit Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare şi pentru Fizica Pământului (INCDPF). Seismul s-a produs la ora 9:14 în zona seismică Făgăraş-Câmpulung, la adâncimea de 31 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 48 km S de Braşov, 57 km NV de Ploieşti, 60 km NE de Piteşti, 105 km NV de Bucureşti şi 116 km SE de Sibiu.

Cinci cutremure, la interval de câteva ore

Primul seism a fost la ora 20:37:23, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, şi a avut magnitudinea 3.0. Cutremurul a fost la adâncimea de 114 kilometri.

Al doilea seism a fost la ora 22:00, în Vaslui, şi a avut magnitudinea 2.9. Cutremurul s-a produs la doar 6 kilometri adâncime.

Apoi, la ora 22:14 tot în Vaslui s-a produs un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.1, la adâncimea de 6 kilometri.

La ora 00:39 a avut loc un alt seism, în Vaslui, cu magnitudinea ml 4.2, la adâncimea de 8 kilometri, urmat de un cutremur de 2,6 la ora 00:43, în Vaslui, la adâncimea de 5 kilometri.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *