gazduire web create web design

Samsung va lansa noua linie de telefoane Galaxy pe 14 ianuarie, mai devreme decât de obicei

Samsung va lansa noua linie de telefoane Galaxy pe 14 ianuarie, mai devreme decât de obicei
gazduire web create web design

Samsung a anunţat luni că următoarea lansare de smartphone va avea loc pe 14 ianuarie. Atunci este aşteptat să prezinte cele mai noi versiuni ale gamei de vârf Galaxy, relatează CNBC.

 

 
Lansarea urmează să aibă loc în aceeaşi săptămână cu varianta digitală a evenimentului CES 2021, cel mai mare spectacol tehnologic al anului, unde companiile îşi prezintă noile produse.

Samsung îşi lansează de obicei dispozitivele Galaxy în februarie, în apropierea sau în timpul expoziţiei Mobile World Congress.

Samsung nu a dezvăluit prea multe în invitaţia sa la evenimentul din 14 ianuarie. Cu toate acestea, rapoarte mass-media anterioare sugerează că ar putea fi anunţate trei telefoane: Galaxy S21, S21 + şi S21 Ultra.

 
Anul trecut, compania sud-coreeană a declarat că rezultatele sale din al treilea trimestru au fost parţial stimulate de vânzările de smartphone-uri, inclusiv Galaxy Note 20.

Preşedintele Samsung şi şeful afacerilor de comunicaţii mobile, TM Roh, a declarat, într-o postare pe blog, în decembrie, că firma îşi va extinde portofoliul de smartphone-uri pliabile, făcând aceste dispozitive „mai accesibile tuturor” în 2021. Aceste dispozitive cele mai scumpe, Galaxy Z Flip costând aproape 1.400 de dolari.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *