Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Samsung provoacă Apple cu noul display pliabil în două locuri. Sud-coreeni, cel mai mare producător de smartphone-uri

Samsung provoacă Apple cu noul display pliabil în două locuri. Sud-coreeni, cel mai mare producător de smartphone-uri
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Samsung a prezentat o serie nouă de display-uri la evenimentul Display Week 2021. Aceste display-uri nu sunt însă momentan pe produse comerciabile. Samsung a arătat cum ar funcţiona un display pliabil în două părţi şi unul rulabil.

 

 
Samsung nu glumeşte în duelul pentru supremaţie cu Apple şi vrea să dea lovitura cu telefoane cum nu s-au mai văzut. Tocmai a prezentat planurile de viitor şi arată ca în filmele SF.

Samsung a prezentat trei concepte pentru viitoare device-uri spectaculoase. În primul rând, un smartphone pliabil în două locuri care se transformă dintr-o tabletă într-un telefon care nu ocupă spaţiu.
 
Tot pliabil va fi şi un laptop cu diagonala de 17 inci. În loc de tastatură, utilizatorul va putea scrie pe un al doilea display. Nu în ultimul rând, Samsung vrea şi ea să lanseze un telefon cu ecran rulabil, după conceptul prezentat de Oppo la începutul anului. Noile display-uri revoluţionare au fost prezentat de Samsung la un eveniment online, Display Week 2021.

Grupul sud-coreean Samsung Electronics Co Ltd a recucerit de la rivalul Apple titlul de cel mai mare producător mondial de smartphone, fiind responsabil pentru o cincime din vânzările mondiale în primul trimestru al acestui an, a anunţat joi firma de cercetare de piaţă Canalys, transmite Reuters.

Cu toate acestea, producătorul chinez Xiaomi Corp este cel care a avut cele mai bune performanţe trimestriale înregistrate vreodată, livrările sale crescând cu 62%, până la 49 de milioane de smartphone-uri, şi la o cotă de piaţă de 14%, ceea ce îl plasează pe locul al treilea după Samsung şi Apple.

La nivel global, în primele trei luni ale acestui an, livrările de smartphone-uri au crescut cu 27%, până la 347 milioane de unităţi, pe măsură ce piaţa chineză s-a deschis după pandemia de COVID-19, iar campania rapidă de vaccinare din SUA a crescut speranţele pentru o revenire economică.

Samsung este din nou lider, după ce a livrat 76,5 milioane de smartphone-uri şi a controlat 22% din piaţă în primul trimestru. Separat, grupul sud-coreean a raportat joi o creştere cu 66% a profitului trimestrial, graţie vânzărilor robuste de telefoane Galaxy S21.

 

 

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *