Samsung a lansat noile telefoane Galaxy S21. Află cum le-au luat faţa celor de la Apple

Samsung a lansat noile telefoane Galaxy S21. Află cum le-au luat faţa celor de la Apple
gazduire web create web design

Samsung a lansat noua serie Galaxy S21 cu trei modele. Telefoanele vor veni fără încărcător şi căşti în cutie. Samsung a mai prezentat SmartTags, luându-le faţa rivalilor de la Apple.

 

 
Înainte să prezinte noile telefoane, Samsung s-a mândrit cu un nou device. Asta pentru că le-a luat faţa rivalilor de la Apple. Se numeşte SmartTag şi este o metodă să te asiguri că nu îţi pierzi cheile sau portofelul.

Apoi au intrat în scenă telefoanele. Seria Galaxy S21 are trei modele şi anul acesta. Iar dacă versiunea clasică şi cea Plus i-au dat pe spate pe fani, în schimb versiunea Ultra are cu ce se lăuda. Un ecran Ultra HD care poate fi controlat cu un stylus S-Pen. Premieră pentru un telefon Samsung care nu este din seria Galaxy Note.

S21 Ultra are şi noua versiune de Wi-Fi, 6E, mai rapidă ca niciodată. Cu ce se mândreşte însă cel mai mult telefonul este camera şi senzorul principal de 108 megapixeli. Are, însă, şi un preţ pe măsură.

Won-Joon Choi, Head of Flagship Product Samsung: La Samsung, obiectivul nostru este să ajutăm pe toată lumea să facă fotografii şi videoclipuri profesioniste, indiferent de mediu. Şi totul începe cu cel mai avansat senzor de imagine creat până acum de noi.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *