Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Să ai o experienţă mai tare ca la cinema în propria sufragerie este posibil de acum. Ce aduce nou televizorul de 150.000 de dolari

Să ai o experienţă mai tare ca la cinema în propria sufragerie este posibil de acum. Ce aduce nou televizorul de 150.000 de dolari
gazduire web create web design

Samsung a anunţat primul TV cu display cu tehnologie microLED. Are o diagonală de 110 inci, fără margini: 99.99% din partea din faţă e ecran. Va costa 156.000 de dolari şi va fi disponibil momentan în Coreea de Sud.

 

Să ai o experienţă mai tare ca la cinema în propria sufragerie este posibil de acum. Costa însă o avere.

Samsung a lansat primul televizor din lume cu tehnologie a display-ului microLED. La doi ani după ce a prezentat prima dată această tehnologie. Televizorul cât peretele are un display de 110 inci şi costa 156 de mii de dolari. Da, nu este o eroare. Momentan este disponibil doar în Coreea de Sud.

De ce costă atât de mult? În primul rând, are rezoluţie 4K şi e capabil să transmită pe ecran imagini din patru surse diferite. Iar sunetul e spaţial: se aude din zona unde are loc acţiunea pe ecran. Însă display-ul este principalul motiv pentru preţ.

VINCENT TEOH – tech youtuber: Ceea ce atrage la tehnologia Micro LED este că funcţionează într-un fel ca OLED. Fiecare pixel de pe ecran poate să fie pornit sau nu independent unul de celălalt permiţând ca negrul să fie real şi culorile vibrante. Ceea ce atrage la Micro LED faţă de OLED este promisiunea că pixelii nu se vor arde.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *