S-a lansat bicicleta transformers. Preţul ei ajunge la câteva mii de euro

S-a lansat bicicleta transformers. Preţul ei ajunge la câteva mii de euro
gazduire web create web design

Kenevo a lansat un nou model de bicicletă, Turbo SL, care are şi motor electric. Pentru prima dată în istoria firmei, Kenevo vinde şi cadrul bicicletei, care costă 6.999 €. S-Works, care este modelul de lux al bicicletei, costă 13.999 de euro.

 

 
Dacă vrei să dai o tură pe la munte, îţi arăt bicicleta pe care ar trebui să o ai. Kenevo Turbo SL este numele ei şi costă 9.500 de euro.

Cu un clip de prezentare desprins din filmele cu roboţi, Turbo SL nu face rabat de la performanţe tehnice. Cu o autonomie de peste 4 ore şi jumătate, Kenevo promite să nu te lase deloc la greu, pe munte. 

Iar dacă se întâmplă să faci o tură mai lungă prin munţii României, Turbo SL vine şi cu baterie de rezervă. Şi puterea dezvoltată de motorul electric este una optimă, de 240 de waţi.

Marius Petrache, campion naţional la ciclism, spune mai multe despre această e-mountain bike.

„Este un preţ corect, pentru că este un brand de top, care a investit mult în dezvoltare. Pe lângă asta are şi echipare de top, începând de la furcă la piese, chiar şi până la cauciucuri, şi atunci este normal să fie şi preţul pe măsură”, a spus Marius Petrache, campion naţional la ciclism.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *