România a pierdut şi al doilea meci de la Euro U19. Se va bate pentru locul 3

România a pierdut şi al doilea meci de la Euro U19. Se va bate pentru locul 3
gazduire web create web design

Naţionala de fotbal pregătită de Adrian Văsîi a cedat marţi seară în faţa Franţei, scor 1-2. România a pierdut şi al doilea meci de la turneul final găzdui de Slovacia cu acelaşi, scor 1-2, cu Franţa, la câteva zile după înfrângerea cu Italia.

 

 

 
România a pierdut şi al doilea meci de la turneul final găzdui de Slovacia cu acelaşi, scor 1-2, cu Franţa, la câteva zile după înfrângerea cu Italia. Pentru Franţa au punctat Tchaouna (12) şi Adeline (20), reuşita tricolorilor mici fiind semnată de Andrei Coubiş, jucător legitimat la AC Milan.

În clasament, România ocupă locul 3, fără niciun punct, golaveraj 2-4. Pe ultimul loc este Slovacia (0-1 cu Italia, astăzi), 0-6 golaveraj. În ultima etapă, vineri, 23 iunie, de la ora 18:30, România va înfrunta selecţionata ţării-gazdă şi are nevoie de o remiză, pentru a termina pe locul 3.

Primele două clasate din Grupa A, Franţa şi Italia, merg în semifinale, iar locul 3 susţine baraj cu locul 3 din Grupa B pentru a merge la un alt baraj, cel de calificare la Cupa Mondială U20 din Indonezia, de anul viitor.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *