Rihanna şi iubitul ei, A$AP Rocky, au devenit părinţi. Vedeta a născut un băieţel

Rihanna şi iubitul ei, A$AP Rocky, au devenit părinţi. Vedeta a născut un băieţel
gazduire web create web design

Rihanna şi iubitul ei, A$AP Rocky, au întâmpinat primul lor copil, s-a afirmat joi. Cântăreaţa din Barbados, în vârstă de 34 de ani, a născut un băieţel pe 13 mai, potrivit unui raport al TMZ. Cei doi nu au confirmat încă venirea pe lume a bebeluşului, şi încă nu există informaţii despre un nume.

 

 

 
Ultima dată când Rihanna a fost văzută în public a fost pe 9 mai, când a plecat de la Giorgio Baldi din Santa Monica, California, cu Rocky alături de ea, după o cină romantică italiană.

Potrivit People, vedeta se află în casa ei din Los Angeles şi se odihneşte alături de bebeluş, relatează Daily Mail.

Rihanna se simte bine. Sunt foarte entuziasmaţi să fie părinţi. Rihanna este deja o mamă minunată‘, a declarat sursa site-ului.

Acesta este primul copil atât pentru Rihanna, cât şi pentru A$AP, care au o legătură romantică de doi ani, după mai mulţi ani de prietenie.

Vestea că Rihanna se întâlneşte cu prietenul său de lungă durată A$AP a apărut în ianuarie 2020, după ce s-a despărţit de Hassan Jameel, cu care a fost împreună timp de aproape trei ani.

Rihanna şi A$AP au avut o legătură romantică şi în 2013, pentru o scurtă perioadă, când ea a apărut în videoclipul lui pentru Fashion Killa.

În luna ianuarie a acestui an, ea a dezvăluit că era însărcinată când a ieşit cu Rocky în Harlem, New York, unde acesta a crescut.

În ceea ce priveşte sarcina, aceasta a declarat pentru numărul din mai 2022 al revistei Vogue că nu a încetinit-o.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *