Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Retrospectiva 2020 văzută prin ochii revistei TIME

Retrospectiva 2020 văzută prin ochii revistei TIME
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Revista Time reuşeşte să reproducă în imagini anul 2020. Anul 2019 nu prevestea catastrofele din 2020. Oamenii au reuşit să se confrunte cu toate aceste dezastre.

 

Revista Time a făcut retrospectiva anului ce se încheie peste câteva zile. Se pare că 2019 nu a prevestit prea mult despre ceea ce s-a întâmplat în 2020.  Au existat însă câteva semne cum ar fi: uraganele din întreaga lume, încălzirea globală sau rasismul care a omorât atâţia oameni. A fost un an în care au predominat pierderile de vieţi omeneşti din întreaga lume.

În mijlocul tragediei am aflat că ştim să-i punem pe alţii înaintea noastră. Confruntaţi cu un fel de duşman viral pe care lumea nu îl cunoaşte de generaţii, am fost martori în fiecare zi la adevărata semnificaţie a ceea ce înseamnă să fii erou.

2020 a devenit o serie de catastrofe continue. Uciderea lui George Floyd, incendiile din California, explozia din Beirut şi cea mai gravă pandemie pe care lumea a văzut-o în mai bine de un secol.

Dar în mijlocul tragediilor a existat curaj, sacrificiu, a existat speranţă şi au existat oameni care s-au confruntat cu toate acestea.

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *