Remus Truică, luat de acasă de poliţişti, după ce a fost condamnat la 7 ani de închisoare

Remus Truică, luat de acasă de poliţişti, după ce a fost condamnat la 7 ani de închisoare
gazduire web create web design

Poliţiştii din Ilfov l-au luat, joi seara, de acasă pe omul de afaceri Remus Truică, condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul ferma Băneasa.

 

Potrivit IPJ Ilfov, poliţiştii din staţiunea Snagov au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, condamnat la 7 ani închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de influenţă, spălare de bani şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Conform unor surse judicire este vorba de omul de afaceri Remus Truică. Acesta urmează să fie dus la sediul Poliţiei pentru îndeplinirea tuturor formalităţilor.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a dat joi verdictul în dosarul retrocedării fermei Băneasa. Astfel, Remus Truică a fost condamnat la 7 ani de închisoare.

„Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului Truică Remus prin prezenta decizie în pedeapsa cea mai grea de 6 ani închisoare, pe care o sporeşte cu 1 an închisoare, urmând ca acesta să execute în final pedeapsa de 7 ani închisoare”, se arată în decizia de joi a ICCJ.

Alături de acesta, în dosarul care vizează retrocedarea Pădurii Snagov şi a Fermei Regală Băneasa, au mai fost condamnaţi oamenii de afaceri Benjamin Steinmetz şi Tal Silberstein la câte 5 ani de închisoare, iar prinţul Paul a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *