Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Remiză fără goluri în derbyul francez dintre Lille şi PSG

Remiză fără goluri în derbyul francez dintre Lille şi PSG
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

După victoria lui Lyon de sâmbătă, în deplasare la Nice, Lille avea duminică nevoie de cel puţin un punct pentru a ocupa prima poziţie în campionatul francez. Lille – PSG s-a încheiat 0-0.

 

Adversari îi erau însă „miliardarii” de la PSG, care nu erau în cea mai bună formă. Parisienii au obţinut doar 8 puncte din 15 posibile, în ultimele 5 etape, cu un egal şi o înfrângere chiar pe teren propriu.

Lille – PSG s-a încheiat 0-0, însă nu au lipsit fazele spectacol şi paradele de excepţie. PSG a dominat din toate punctele de vedere, având o posesie de aproape 70% şi 57 de acţiuni de atac la poarta lui Lille.

Rând pe rând Rafinha, Di Maria, Moise Kean şi Kimpembe irosesc ocazii importante de a marca, o parte din ele fiind blocate prin parade spectaculoase de portarul Mike Maignan.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Lille în minutul 53, însă a fost anulat pe motiv de offside. Repriza secundă a fost în rest una de uzură, fără faze notabile.

Lille şi PSG rămân în top 3 după această remiză, cu Lille pe prima poziţie, la egalitate cu Lyon, şi cu PSG pe 3, la diferenţă de un singur punct de primele două.

Urmează ultima etapă a anului, în care PSG întâlneşte pe teren propriu un adeversar teoretic facil, Strasbourg. În schimb Lille are o deplasare grea la Montpellier.

 

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *