Remiză albă între Danemarca şi Tunisia, în primul meci al Grupei D de la mondialul din Qatar

Remiză albă între Danemarca şi Tunisia, în primul meci al Grupei D de la mondialul din Qatar
gazduire web create web design

Danemarca şi Tunisia au deschis cu o remiză albă jocurile Grupei D la Cupa Mondială de la Qatar. Ambele echipe au marcat câte un gol anulat din motiv de offside. Danemarca a dominat statistic, la posesie şi şuturi pe poartă, având şi o bară în repriza secundă.

 

 

 
Tunisienii au marcat prima dată, în minutul 23, după ce avuseserră deja două ocazii în primele 10 minute. Reuşita lui Jebali a fost însă anulată pe motiv de offside. Danezii au revenit în joc, dar tot tunisienii au ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, prin acelaşi Jebali, care l-a lobat pe Schmeichel, însă mingea nu a prins cadrul porţii, atinsă uşor şi de portarul danez.

Debutul reprizei secunde s-a jucat în preajma ambelor careuri, danezii marcând la rândul lor un gol, în minutul 55, anulat deasemenea din cauza unui offside. Europenii s-au mutat apoi în jumătatea africanilor şi au ratat două ocazii mari, în doar 2 minute, prin Eriksen, al cărui şut a fost respins de portar, şi Cornelius, care a trimis cu capul în bară (min 69).

După ce centralul a dictat 5 minute suplimentare de joc, Jesper Lindstrom a şutat din marginea careului, cu boltă, dar portarul tunisian a respins in extremis.

Emoţiile au crescut în rândul suporterilor tunisieni, care au dominat numeric tribunele arenei Education City Stadium, atunci când arbitrii VAR au solicitat centralului verificarea unui potenţial henţ în careu al unui fundaş tunisian, cu puţin timp înainte de expirarea timpului regulamentar de joc.

Mexicanul Ramos a decis că nu e cazul unui penalty, iar africanii au reuşit să reziste asaltului danez, meciul încheindu-se cu o remiză albă. În Grupa D se mai joacă marţi meciul dintre Franţa şi Australia, de la oora 21.00, precedat de la ora 18.00 de partida dintre Mexic şi Polonia.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *