gazduire web create web design

”Rapel” este cel mai căutat cuvânt al anului, pe dex online

”Rapel” este cel mai căutat cuvânt al anului, pe dex online
gazduire web create web design

Rapel este cel mai căutat cuvânt în dex online din această lună. Interesul nostru a crescut în ultimele luni asupra termenului rapel faţă de ani trecuţi. De la începutul lunii februarie a fost căutat de minim 890 de ori pe zi.

 

 
Cuvântul „Rapel” este cel mai căutat cuvânt pe platforma Dex online din această lună.

Interesul nostru asupra cuvântului rapel a crescut semnificativ în ultima perioadă. Şi asta o demonstrează statisticile căutării termenului în online. Dacă cei mai mulţi folosim rapelul în a defini a doua doză a unui vaccin, el are şi ale înţelesuri.

Nicolae Badea- instructor la Vertical Spirit: După ce ne căţărăm trebuie să ne dăm şi jos, acolo de unde am pornit, rapel vine din franceză şi exact asta înseamnă, să te întorci de acolo de unde ai pornit.

Şi dacă totuşi din punct de vedere medical, încă nu ştii ce înseamnă, explică doctorul Valeria Herdea.

Dr. Valeria Herdea: A două doză pe care o vom face şi care se numeşte doză de rapel, doză de amintire, doză de reintărire, este o doză care pune în funcţiune ceea ce noi numim memorie imună. Practic, rapelul întăreşte memoria imună a organismului, de aceea şi la bebeluşi facem în primul an de viaţă, mai multe doze de vaccin în aşa fel încât organismul acestuia să preia informaţia, să producă anticorpi împotriva unei anumite boli.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *