Rabla pentru electrocasnice: 62.500 de vouchere aprobate în prima etapă a programului

Rabla pentru electrocasnice: 62.500 de vouchere aprobate în prima etapă a programului
gazduire web create web design

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat marţi lista solicitanţilor aprobaţi în prima etapă a programului Rabla pentru electricasnice. 62.000 de vouchere au fost aprobate în această etapă.

 

 

 
Au fost aprobate 62.500 de vouchere, a câte 400 de lei fiecare. 25.695 dintre acestea au fost aprobate pentru categoria frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare; 24.096 vouchere pentru categoria maşini de spălat rufe şi 12.709 vouchere pentru categoria maşini de spălat vase.

Ministerul Mediului anunţă că valabilitatea voucherelor este de 7 zile de la data validării acestora de către AFM, termen în care trebuie utilizate la un comerciant validat.

Voucherul se poate folosi fie în magazinele fizice prezentat pe un dispozitiv mobil sau imprimat, fie în magazinele on-line prin utilizarea codului voucherului în formularul de comandă din site-ul comerciantului.

Solicitanţii aprobaţi în această etapă nu vor mai putea selecta vouchere pentru aceeaşi categorie de electrocasnice pe parcursul acestui an calendaristic.

„Voucherul este nominal şi netransmisibil şi nu poate fi utilizat decât de persoana căreia i-a fost emis, în urma înscrierii în aplicaţia informatică. Beneficiarul are obligaţia de a încărca CI/BI şi declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de AFM, în aplicaţia informatică, până la momentul utilizării voucherului”, transmite Ministerul Mediului.

Lista poate fi consultată pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *