gazduire web create web design

R.A.C.L.A. feat. Lora – “Sub stele” Piesa pe care o vom asculta obsesiv vara aceasta

R.A.C.L.A. feat. Lora – “Sub stele”  Piesa pe care o vom asculta obsesiv vara aceasta
gazduire web create web design

R.A.C.L.A. is back! De data aceasta alaturi de Lora – una din cele mai bune voci  din tara. Noul single, “Sub stele”, este o piesa numai buna de ascultat vara aceasta in drum spre mare.

 

 
R.A.C.L.A. is back! De data aceasta alaturi de Lora – una din cele mai bune voci  din tara. Noul single, “Sub stele”, este o piesa numai buna de  ascultat vara aceasta in drum spre mare. Sound-ul fresh si mesajul pozitiv al cantecului creeaza dependenta si are toate sansele sa devina hit-ul anului!

“Sub stele” este compusa de Connect-r, Razvan-Costel Matache, iar textul este scris de Calin Ionescu (Rimaru – R.A.C.L.A.) si Connect-r, iar de regia videoclipului  s-a ocupat Bogdan Daragiu. De imaginea artistilor s-au ocupat Ema Uta (makeup), Elena Cornea (hair), iar Cristina Diaconu a asigurat vestimentatia celor doi.

„A fost o onoare sa lucrez cu Lora, una dintre cele mai bune voci din Romania si un profesionist desavarsit. Mesajul pe care il transmitem prin aceasta colaborare este simplu: o perspectiva mai inalta este acolo sus pentru noi toti. Indiferent de unde venim si cate fericiri sau tristeti am strans pe drum, sub stele suntem liberi sa iubim, sa visam. Si sa ajungem mai departe”,  a declarat Calin

Iubesc mesajul acestei piese. Este foarte pozitiv, motivational si te incarca de energie si speranta. Sper sa aveti o calatorie frumoasa alaturi de noi pe aceasta piesa”, ne-a spus Lora

Vezi aici videoclipul R.A.C.L.A. feat. Lora – “Sub stele”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *