Puterea stă în criptomonede. „România trebuie să susţină proiectele antreprenoriale de tehnologie”

Puterea stă în criptomonede. „România trebuie să susţină proiectele antreprenoriale de tehnologie”
gazduire web create web design

Start-up-ul Humans a creat o tehnologie unică pentru identitatea digitală a unei persoane. Platforma este în versiunea beta şi a fost creată fără o susţinere din partea autorităţilor. Metoda Proof-of-Human foloseşte biometria ca formă de validare umană, în context blockchain.

 

 
Start-up-ul Humans este prima companie din România care lansează o tehnologie unică la nivel mondial. Mecanismul din spatele tehnologiei solicită o dovadă de umanitate şi confirmă că în spatele inteligenţei artificiale se află o persoană reală. Sabin Dima, fondator Humans, ne spune cum crede el că va arăta viitorul criptomonedelor.

„Sunt sigur că reprezintă viitorul, iar în 5 ani cu atât mai mult va întra în masa de auction. Viitorul va fi creat de ecosisteme descentralizate, iar blockchain-ul şi criptomonedele sunt instrumentul perfect pentru a crea comunităţi şi economii aliniate aceluiaşi obiectiv”, a spus Sabin Dima, fondator Humans.

Platforma este momentan în versiunea beta, iar cei implicaţi sunt mai mult din afara ţării. Autorităţile nu ajută suficient, crede Dima.

„România trebuie să susţină proiectele antreprenoriale, start-up-urile de tehnologie, dar cel mai important trebuie să aibă mai mult curaj. Identitatea digitală a fost şi este o necesitate. Trebuie nu doar să ne protejăm datele noastre digitale, ci să le folosim într-un mod care să ne ajute”, a continuat acesta.

Humans este o platformă ce integrează date, tehnologii şi business-uri în acelaşi loc. Va ajuta atât creatorii de conţinut, cât şi companiile.

„Humans dă posibilitatea persoanelor şi a business-urilor să scaneze producţia de video şi media folosind multiple tehnologii de inteligenţă artificială într-un singur loc. Într-un mediu sigur, transparent şi etic. Spre exemplu, cu Humans poţi transforma o pagină web într-un video în mod automat, fără prezenţa unei persoane sau o echipă de creaţie”, a afirmat Sabin Dima.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *