gazduire web create web design

Purpose, noul album Justin Bieber, se lanseaza pe 13 noiembrie

Purpose, noul album Justin Bieber, se lanseaza pe 13 noiembrie
gazduire web create web design

Noul single, „Sorry se va lansa pe 23 octombrie .  „What Do You Mean” bate toate recordurile.

 

 

„What Do You Mean” este prima piesă a lui Justin Bieber care a urcat în fruntea clasamentului Billboard Top 40 Pop Songs şi pe primul loc în Billboard Hot 100. La doar 5 minute de la lansare, „What Do You Mean” era #1 în topul iTunes în 90 de ţări, depăşind 335.000 de descărcări în Statele Unite ale Americii, în prima săptămână. Piesa a bătut recordul ascultărilor la nivel global pe Spotify, având 41 de milioane de ascultări în prima săptămână şi peste 100 de milioane de ascultări în mai puţin de o lună de la lansare.

Noul material discografic, „PURPOSE”, ce urmează să se lanseze pe 13 noiembrie la RBMG/Def Jam Recordings este acum valabil la pre-comandă pe platformele digitale şi magazinul online Justin Bieber, în timp ce „What Do You Mean” continuă să bată recorduri în toată lumea.

Pre-comenzile includ piesele „What Do You Mean” şi „Where R U Now”, dar şi o colaborare cu Ariana Grande ce va disponibilă doar la pre-comandă. Noua piesă „Sorry”, produsă de Skrillex şi Blood se va lansa pe 23 octombrie.

Artwork-ul noului album „PURPOSE” a fost conceput de Retna, renumitul artist graffiti din Los Angeles, apreciat pentru stilului său unic. Retna (Marquis Lewis) în vârstă de 26 de ani, a avut expoziţii în toată lumea şi dezvoltat campanii vizuale pentru Nike sau Louis Vuitton.

Videoclipul oficial si lyric video-ul piesei „What Do You Mean”  (îl care apare skater-ul profesionist Ryan Sheckler) au acumulat împreună peste 214 milioane de vizualizări.

Succesul piesei „What Do You Mean” a fost şi rezultatul unor campanii virale derulate pe Instagram şi Twitter, ce au inregistrat mai mult de 100 de milioane de afişări în mai puţin de o lună, iar Justin Bieber a fost prezent la  MTV VMAs, The Tonight Show cu Jimmy Fallon (NBC) şi The Today Show, unde a cântat două zile consecutiv.

“What Do You Mean” este disponibila pe iTunes, Deezer, Zonga, Google Play, Apple Music & Tidal.

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *