Protest inedit în Cehia, împotriva închiderii pub-urilor. Oamenii au ieşit pe străzi, cu lumânări în pahare de bere

Protest inedit în Cehia, împotriva închiderii pub-urilor. Oamenii au ieşit pe străzi, cu lumânări în pahare de bere
gazduire web create web design

Sute de cehi au protestat impotriva inchiderii PUB-urilor. Protestarii au ţinut pahare de bere cu lumânări în mâini. Cetăţenii din Praga au montat un sicriu în centrul oraşului.

 
Lukas Adamek este un tânăr din Praga. El s-a săturat să nu aibă unde să iasă cu prietenii şi nu e sigurul. Sute de cetăţeni au ieşit ieri pe străzile din Praga să protesteze împotriva lockdown-ului care le-a închis restaurantele şi PUB-urile. Protestatarii ţineau în mâini lumânări în pahare de bere şi au montat un sicriu în centrul oraşului. Mulţi dintre ei lucrau în domeniul ospitalităţii şi s-au deplasat o jumătate de kilometru din centru, către Guvern.

„Cred că ar trebui să înceteze să răspândească atâta panică în jurul coronavirusului. Cred că e o mare miciună toată acestă situaţie”, spune Lukas Adamek..

„Am o mare simpatie pentru aceşti oameni şi vreau să îi susţin pentru că înţeleg că au ajuns la limita disperării, iar Guvernul refuză să vadă asta. Sunt aici să îi susţin pe toţi aceşti oameni”, susţine şi Petr, protestatar.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *