gazduire web create web design

Prognoza pe patru săptămâni. Temperaturi mai ridicate decât cele normale

Prognoza pe patru săptămâni. Temperaturi mai ridicate decât cele normale
gazduire web create web design

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, din 20 iunie până pe 11 iulie. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare.

 

 

 
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, prognoza pentru următoarele 4 săptămâni.

Săptămâna 13 – 20 iunie

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în jumătatea nord-vestică a acesteia.

Săptămâna 20 – 27 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toată ţara, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 27 iunie – 4 iulie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui deficit local în sud-vest.

Săptămâna 4 – 11 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi local deficitare în regiunile nordice şi centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *