gazduire web create web design

Prognoza pe 4 săptămâni: Temperaturi mai mari decât cele specifice acestei perioade

Prognoza pe 4 săptămâni: Temperaturi mai mari decât cele specifice acestei perioade
gazduire web create web design

Temperaturile vor fi mai mari decât cele specifice acestei perioade, se arată în prognoza pentru 4 săptămâni emisă marţi de Administraţia Naţională de Meteorologie.

 

 

 
Săptămâna 20.06.2022 – 27.06.2022

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice, sud-vestice şi local în cele estice şi centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile nordice, centrale şi la munte.

Săptămâna 27.06.2022 – 04.07.2022

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile vestice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice.

Săptămâna 04.07.2022 – 11.07.2022

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă deficitară în jumătatea vestică a ţării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 11.07.2022 – 18.07.2022

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile, dar mai ales în cele sud vestice.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar în jumătatea vestică a ţării, dar mai ales în sud-vest, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *