Proconsul lansează un nou videoclip, “Aici cu mine”

Proconsul lansează un nou videoclip, “Aici cu mine”
gazduire web create web design

Trupa Proconsul lansează un nou videoclip, pentru single-ul „Aici cu mine”, feat. Andra şi Ştefan Bănică.

 

 
Trupa Proconsul lansează un nou videoclip, pentru single-ul „Aici cu mine”, feat. Andra şi Ştefan Bănică.

Aici cu mine’ a fost la început doar un cântec dintre multele cântece compuse şi produse în studioul nostru, Simplu Production. Jerryco i-a făcut un text care, după ce Bodo a tras linia vocală, ne-a inspirat să încercăm o colaborare inedită cu alţi doi artişti consacraţi de pe scena muzicală românească : Andra şi  Ştefan Bănică. I-am sunat, le-am propus, ei au fost de acord şi pe 16 aprilie o să puteţi asculta şi vedea ce a ieşit!”, au spus cei de la Proconsul.

Mă bucur că pentru această piesă am colaborat cu două dintre cele mai cunoscute voci din România, Bodo și Stefan. Sper să o ascultați cu plăcere!”, a spus Andra.

Proconsul e o trupa care îmi place și care are ceva de spus în peisajul muzical românesc de ani și ani de zile. Cu Bodo am colaborat pe unul dintre albumele mele, „Duete”, unde l-am invitat să cânte cu mine una dintre piesele mele, reorchestrate special pentru acel album. De asemenea, am mai cântat împreună la concertele mele de Crăciun de la Sala Palatului, plus în alte câteva împrejurări. Așa că a venit rândul meu acum să raspund invitației băieților de la Proconsul”, a declarat Ștefan Bănică.

Piesa “Aici cu mineeste compusă de Robert Anghelescu, Dragoş Dincă, Mihai Dumitrescu, Emanuel Gheorghe şi Bogdan Teslovan, pe versurile lui Mihai Dumitrescu (Jerryco). Iniţial cântecul avea sound de twist, ceea ce îi venea ca o mănuşă lui Ştefan Bănică, însă după ce am trimis cântecul la mixaj şi master, prietenul nostru George Popa ne-a prezentat o varianta mai radiofriendly şi în care fiecare solist să fie pus în valoare, pe care am ales să o promovăm! ‘Aici cu mine’ este dovada vie că muzica poate aduce împreună, în diferite proiecte, artişti care, chiar dacă în cariera proprie abordează stiluri diferite, pot să compună şi să cânte împreună şi pot aduce plus valoare muzicii româneşti!”, au adăugat artiştii de la Proconsul.

Puteți urmări aici noul videoclip Proconsul feat. Ștefan Bănică & Andra – “Aici cu mine”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *