Probleme pentru Neymar. Ratează meciurile Braziliei de calificare pentru Cupa Mondială 2022

Probleme pentru Neymar. Ratează meciurile Braziliei de calificare pentru Cupa Mondială 2022
gazduire web create web design

Neymar ratează meciurile Braziliei de calificare pentru Cupa Mondială 2022 cu Venezuela şi Uruguay. Atacantul are o accidentare musculară suferită la piciorul stâng. Brazilia a câştigat primele două partide din preliminariile pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar.

 

Atacantul lui PSG, Neymar, ratează meciul naţionalei Braziliei împotriva Uruguayului, din preliminaruule pentru Campionatul Mondial din 2022, notează Reuters.

Neymar s-a prezentat la naţională cu o accidentare musculară suferită la piciorul stâng şi era oricum indisponibil pentru meciul cu Venezuela de vineri. Medicii au sperat, însă, să-l recupereze până la partida cu Uruguay, programată pe 18 noiembrie la Montevideo. Dar investigaţiile efectuate joi seară la Sao Paolo  au arătat că nu este pregătit să joace.

Am avut speranţa că ar putea juca, de aceea l-am chemat în Brazilia. Starea sa s-a îmbunătăţit, dar nu suficient, astfel încât să fie pregătit pentru meciul de marţi împotriva Uruguayului. Staff-ul a decis să-l scoată din lot pe Neymar,” a declarat medicul echipei, Rodrigo Lasmar.

Brazilia a câştigat primele două meciuri de calificare pentru Cupa Mondială 2022 din Qatar şi este singura echipă din secţiunea sud-americană cu punctaj maxim până acum.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *