gazduire web create web design

Probleme în prima zi de mandat pentru Joe Biden. Preşedintele a fost criticat pentru că a încălcat un ordin executiv pe care-l aprobase cu câteva ore înainte

Probleme în prima zi de mandat pentru Joe Biden. Preşedintele a fost criticat pentru că a încălcat un ordin executiv pe care-l aprobase cu câteva ore înainte
gazduire web create web design

Preşedintele Biden şi-a început cu stângul mandatul la Casa Albă. A încălcat propriul ordin executiv dat cu câteva ore înainte prin care impune obligativitatea purtării măştii în instituţiile statului. Evenimentul s-a petrecut cu ocazia vizitei memorialului Abraham Lincoln.

 

 
Prima zi de mandat nu a fost lipsită de probleme pentru Joe Biden. După ce a semnat un ordin executiv prin care toată lumea este obligată să poarte mască în interiorul instituţiilor statului, preşedintele l-a încălcat.

Biden a fost criticat pentru că nu a purtat mască în timpul vizitei la memorialul lui Abraham Lincoln. Alături de el pot fi văzuţi şi membrii familiei sale, de asemenea, fără mască.

 

 

 

 
Să fie Joe Biden un bun exemplu pentru oamenii care privesc? Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, a oferit un răspuns tranşant pe seama situaţiei: „Avem probleme mult mai importante de rezolvat în momentul de faţă.”

Afirmaţia purtătorului de cuvânt contrazice declaraţia dată de actualul preşedinte prin intermediul Twitter din urmă cu câteva zile.

„Purtarea măştii nu este o problemă partizană – este un act patriotic care poate salva nenumărate vieţi. De aceea am semnat astăzi un ordin executiv care emite un mandat prin care masca devine obligatorie în instituţiile statului. Este timpul să ne mascăm, America.”, a scris Biden pe Twitter miercuri seară.

 

 

 

 
Nici la conferinţa de presă, preşedintele nu a stat bine cu nervii. A evitat să ofere un răspuns concret la întrebarea: „Veţi reuşi să vă îndepliniţi obiectivul propus de a vaccina 100 de milioane de cetăţeni americani în 100 de zile de funcţie?”. Vizibil agasat, a părăsit sala.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *