Prinţul Paul, condamnat la închisoare în dosarul Ferma Băneasa, a fost dat în urmărire internaţională

Prinţul Paul, condamnat la închisoare în dosarul Ferma Băneasa, a fost dat în urmărire internaţională
gazduire web create web design

Prinţul Paul al României nu a fost găsit, joi seara, acasă de poliţiştii care au încercat să pună în aplicare mandatul de executare a pedepsei, după ce acesta a fost condamnat definitiv la la 3 ani şi 4 luni de închisoare în dosarul ferma Băneasa. Acesta va fi dat în urmărire internaţională.

 

Poliţiştii au mers joi seara acasă la prinţul Paul pentru a pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea. După câteva minute petrecute în locuinţa acestuia, poliţiştii au ieşit pentru că prinţul nu era acasă.

Potrivit sentinţei date joi de ICCJ, Paul Philippe a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare în dosarul Ferma Băneasa.

„Cu privire la persoana condamnată la pedeapsa cu închisoarea, având în vedere că nu a fost găsită la domiciliu, se demarează procedura punerii în urmărire. Se demarează activitatea de obţinere a mandatului european de arestare şi implicit a urmăririi internaţionale”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii din Ilfov l-au luat, joi seara, de acasă, pe omul de afaceri Remus Truică, condamnat la 7 ani de închisoare în acelaşi dosar.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a dat joi verdictul în dosarul retrocedării fermei Băneasa. Astfel, Remus Truică a fost condamnat la 7 ani de închisoare, oamenii de afaceri Benjamin Steinmetz şi Tal Silberstein la câte 5 ani de închisoare, iar prinţul Paul a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *