gazduire web create web design

Primul hibrid Tesla Model 3 parcurge 50 de kilometri cu un litru de benzină

Primul hibrid Tesla Model 3 parcurge 50 de kilometri cu un litru de benzină
gazduire web create web design

Propunerea pentru cel mai bine vândut sedan electric vine într-o versiune hibridă fără precedent, cu un motor termic care reîncarcă bateria. Modelul Tesla 3 propus în versiunea hibridă vine cu o tehnologie îmbunătăţită şi aşa-numitul sistem HyperHybrid Mark II. Tesla Model 3 se vinde la un preţ de 48.990 euro pentru versiunea Standard Range Plus, 54.990 de euro pentru Long Range şi 60.990 de euro pentru Performance.

 

 
Un „transplant” neobişnuit de motorizare pentru omaşină care simbolizează electrificarea la cel mai înalt nivel.

Un sistem conceput pentru a extinde posibilitatea conducerii electrificate la cel mai larg public posibil, cu costuri mai mici pentru baterie.

În sistemul de propulsie hibrid al modelului 3 semnat de Frank Obrist, motorul pe benzină generează energia necesară pentru a reîncărca bateria care alimentează unitatea electrică.

Se ating distanţe de 100 de kilometri cu doi litri de benzină, 50 km cu un litru, consum de energie electrică de 7,3 kWh / 100 km şi emisii de Co2 de 23g / km.

Tesla Model 3 este în fruntea clasamentelor. Între timp, vânzările la modelul Tesla Model 3 cresc, atingând 66.350 de unităţi vândute în prima jumătate a anului, rezultând astfel cel mai popular vehicul electric din Europa şi cel de-al 25-lea model cel mai bine vândut din clasament general până în iunie.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *