Primarul Sectorului 6 anunţă că Primăria este împrumutată până aproape de plafonul maxim

Primarul Sectorului 6 anunţă că Primăria este împrumutată până aproape de plafonul maxim
gazduire web create web design

Primarul Sectorului 6 din Bucureşti, Ciprian Ciucu, anunţă că Primăria este împrumutată până aproape de plafonul maxim. El spune că fostul primar a făcut împrumuturile anul trecut, în scop electoral, şi anunţă că se va concentra pe atragerea de fonduri europene şi pe tăierea cheltuielilor inutile.

 

 
Primarul Sectorului 6 din Bucureşti, Ciprian Ciucu, anunţă pe Facebook că Primăria este împrumutată până aproape de plafonul maxim. Vina aparţine fostului primar care ar fi făcut împrumuturi foarte mari pentru a câştiga alegerile locale, mai spune Ciucu.

„Sectorul este împrumutat până aproape de plafonul maxim pentru lucrările electorale (şi de proastă calitate) de anul trecut. Pentru că dorea să arate că face şi el ceva, a împrumutat bani mulţi, pe zeci de ani de zile, pe care i-a cheltuit o dată. El a plecat, gazonul scump a rămas, trebuie întreţinut, iar noi am rămas cu datoriile”, a scris primarul Ciprian Ciucu pe Facebook.

 
Ca să rezolve problemele sectorului pe care îl conduce, Ciprian Ciucu anunţă că va căuta fonduri europene şi va anula cheltuielile inutile.

„Voi întări zona de fonduri europene, tai şi demufez permanent cheltuielile inutile, contractele fantomă şi elimin corupţia şi risipa. Asta fac! (… ) Vom lua măsuri care ne vor scoate, pe moment, din zona noastră de confort. Unele vă vor afecta direct, altele mai mult, altele mai puţin. Dar toate vor fi în direcţia de a ne responsabiliza, civiliza, respecta regulile, avea un spaţiu public şi servicii de calitate”, a precizat Ciucu.

Primarul mai promite că va anunţa public modul în care sunt cheltuiţi banii Sectorului 6.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *