Primarul din Sectorul 6 susţine că autorităţile au ascuns 9 staţii pentru măsurarea calităţii aerului

Primarul din Sectorul 6 susţine că autorităţile au ascuns 9 staţii pentru măsurarea calităţii aerului
gazduire web create web design

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, anunţă că a găsit nouă staţii pentru măsurarea calităţii aerului. Edilul şef spune că informaţia privind existenţa staţiilor nu a fost publică.

 

 
Primarul Sectorului 6 al Capitalei susţine că există nouă staţii care măsoară calitatea aerului despre care cetăţenii nu aveau habar.

„Uitaţi ce am găsit: Avem deja 9 staţii prin care măsurăm calitatea aerului în S6, dar până acum informaţia nu a fost publică. O public eu acum, ca să monitorizăm împreună ce aer respirăm. Daţi mai departe ca să se ştie!”, a scris primarul Sectorului 6 pe Facebook.

Edilul din Sectorul 6 a mai anunţat că va colabora cu Primăria Capitalei şi Garda de Mediu în proiectul privitor la măsurarea calităţii aerului.

„În ceea ce priveşte protocolul de colaborare dintre Primăria Capitalei, Garda de Mediu şi primăriile de sector, anunţat de către Primarul General, conform căruia de la 1 februarie, în fiecare sector vor funcţiona echipe mixte formate din câte 4 comisari de la Garda de Mediu şi 4 poliţişti locali, PS6 va suplimenta numărul de poliţişti dedicat acestei acţiuni şi va pune la dispoziţia acestor echipe două staţii mobile de măsurare a calităţii aerului”, a precizat Ciprian Ciucu.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *