Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Primăria Sectorului 5: societatea Economat Sector 5 a cumpărat un patinoar care nu poate fi folosit

Primăria Sectorului 5: societatea Economat Sector 5 a cumpărat un patinoar care nu poate fi folosit
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

În 2018, societatea Economat Sector 5 a achiziţionat un patinoar artificial de 10.700 de metri pătraţi, care este atât de mare, încât nu poate fi amplasat în niciun parc din Sectorul 5. De 2 ani patinoarul, cât şi alte achiziţii se află într-un depozit situat la marginea Capitalei.

 

Primăria Sector 5 anunţă într-un comunicat că Economat Sector 5 a achiziţionat, pe lângă patinoar, 5.201 de patine de diferite mărimi (1.000 lei/ perechea), urşi polari şi pinguini – stabilizatori de echilibru pentru începători (15.000 lei fără TVA/ bucata).

Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, a constatat, după ce a solicitat mai multe date din contabilitatea instituţiei pe care o conduce, că există mai multe facturi emise de societatea Economat Sector 5 SRL, în valoare de peste 30 de milioane de euro, pe care Primăria Sectorului 5 ar trebui să le plătească.

Primarul a anunţat că va refuza să plătească aceste facturi şi susţine că prioritatea fostei conduceri a Sectorului 5 ar fi trebuit să fie construirea unor instituţii de învăţământ, a unor parcuri, refacerea şi asfaltarea drumurilor sau reabilitarea blocurilor. Mai mult, edilul spune că datoriile moştenite nu fac decât să îngreuneze modernizarea Sectorului 5.

 

 

Sursa

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *