Primă remiză de la Qatar 2022 – Statele Unite – Ţara Galilor 1-1, în Grupa B

Primă remiză de la Qatar 2022 – Statele Unite – Ţara Galilor 1-1, în Grupa B
gazduire web create web design

Statele Unite şi Ţara Galilor au remizat, scor 1-1 (1-0), luni seara, în ultima partidă a celei de a doua zile de la Campionatul Mondial, într-un meci contând pentru Grupa B. Weah a deschis scorul, iar Bale a egalat din lovitură de pedeapsă.

 

 

 
Americanii au dominat prima repriză, în debutul căreia au irosit o dublă ocazie de a deschide scorul, finalizată cu o lovitură de cap a lui Sargent, în urma căriea mingea a lovit bara.

SUA a marcat în minutul 36, după o angajare a lui Timothy Weah, de către Pulisic, dejucând jocul la offside al galezilor.

Bale şi compania au echilibrat jocul în partea secundă, când au avut cele mai importante ocazii, Moore şi Turner nereuşind să înscrie.

În minutul 81, Zimmerman intervine neglijent la Bale şi provoacă un penalty, transformat de căpitanul galezilor, gol ce a consemnat rezultatul final, 1-1.

Anglia conduce grupa B, după victoria categorică din meciul de debut, cu Iran, SUA şi Ţara Galilor ocupând locurile 2 şi 3 la egalitate.

Următoarele meciuri din grupă se joacă vineri, 25 noiembrie, când Anglia întâlneşte SUA şi Iran se confruntă cu Ţara Galilor.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *