Premierele anului în cinematografie. Câteva din cele mai aşteptate filme şi seriale în 2021

Premierele anului în cinematografie. Câteva din cele mai aşteptate filme şi seriale în 2021
gazduire web create web design

2021 ne suprinde cu un maraton cinematografic de excepţie. Ianuarie îţi aduce seriale noi precum Daughter from another mother sau Lupin. Nici producţiile dedicate copiilor nu se lasă mai prejos, 2021 vine cu Minions: The Rise of Gru.

 

 
2020 a fost un an cu suişuri şi coborâşuri pentru industria cinematografică, însă asta nu i-a împiedicat pe marii regizori să pregătească noi suprize.

Dacă eşti fan Tom Hanks, poate ai aflat deja că va interpreta rolul lui Elvis Presley alături de Austin Butler, care joacă rolul managerului Tom Parker în filmul care va surprinde ascensiunea lui Elvis. Actriţa Olivia DeJorge va interpreta rolul Priscillei Presley.

Din 15 ianuarie poţi urmări filmul Outside the Wire pe platforma Netflix. Într-o misiune cu rolul de a împiedica un atac nuclear, un ofiţer de drone se trezeşte în echipă cu un ofiţer android.

Şi Nicolas Cage te surprinde cu un nou serial: History of Swear Words. Acesta despică în patru aspectele ştiinţifice şi impactul pe care înjurăturile îl au asupra societăţii. Serialul poate fi urmărit de mâine, 5 ianuarie, pe Netflix.

Printre filmele pe care le aştepţi cu sufletul la gură se numără şi Fast and Furious 9, care va fi disponibil din 28 Mai sau Top Gun: Maverick cu premiera pe 2 Iulie. Black Widow o surprinde pe actriţa Scarlett Johansson în rolul principal iar Emma Stone o va interpreta pe faimoasa Cruella de Vil în pelicula Cruella, disponibilă din 28 Mai.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *