gazduire web create web design

Premieră în NBA. Mike Cannon-Brookes a devenit primul proprietar australian din istoria campionatului de baschet nord-american

Premieră în NBA. Mike Cannon-Brookes a devenit primul proprietar australian din istoria campionatului de baschet nord-american
gazduire web create web design

Mike Cannon-Brookes a devenit primul proprietar australian din istoria NBA. Cannon-Brookes este cofondatorul companiei tech Atlassian. Australianul a cumpărat acţiuni la Utah Jazz, alături de Ryan Smith şi Ryan Sweeney.

 

Mike Cannon-Brookes urmează să devină primul proprietar australian din NBA. Cofondatorul companiei software Atlassian, evaluată la 50 de miliarde de dolari, a cumpărat a parte din acţiunile echipei Utah Jazz într-o tranzacţie de 1.6 miliarde de dolari.

Miliardarul în vârstă de 41 de ani se află, în prezent, pe locul al cincilea în topul celor mai bogaţi oameni din Australia. El se alătură altor mari antreprenori tech, americanii Ryan Smith şi Ryan Sweeney.

Împreună, vor s-o facă pe Utah campioană în NBA pentru prima dată în istoria francizei. Avântul pe care l-a luat sectorul IT în pandemie l-a propulsat puternic pe Cannon-Brookes.

În 2021, noul proprietar al lui Utah Jazz îi sfătuieşte pe investitori să mizeze pe energia verde.

MIKE CANNON-BROOKES – Co-fondator Atlassian: „În acest caz, ne uităm la cum putem crea locuri de muncă şi cum putem face economia mai curată, în acelaşi timp. Este cea mai bună oportunitate de a crea locuri de muncă pe care o avem în economia Australiei, astăzi. Când te uiţi la ce se va întâmpla în viitor, va continua să fie un cost mai mic pentru puterea consumată. Asta va fi energia eoliană şi solară, şi acestea sunt energiile viitorului.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *