Planul suporterilor Dinamo de salvare a clubului: Dario Bonetti, regizorul „Minunii de la Liberec”

Planul suporterilor Dinamo de salvare a clubului: Dario Bonetti, regizorul „Minunii de la Liberec”
gazduire web create web design

Peluza Cătălin Hîldan – Dinamo au anunţat, luni seara, sosirea lui Dario Bonetti. Acesta îl va ajuta pe Jerry Gane să reorganizeze activitatea echipei pe final de sezon.

 

„Benvenuto a casa, Dario! Nu mai e timp de pierdut Trebuie să strângem toţi rândurile!”, scriu cei de la Peluza Cătălin Hîldan pe pagina de Facebook. Postarea a fost distribuită şi de cei de la FC Dinamo Bucureşti.

Potrivit suporterilor, Dario Bonetti a aterizat în urmă cu puţin timp la Bucureşti şi vine în postura de consultant al programului DDB (Doar Dinamo Bucureşti) pe probleme sportive şi va ajuta în reorganizarea activităţii pe acest final de sezon şi în punerea unei baze sănătoase pentru ceea ce urmează.

„Este planul nostru de criză! Avem nevoie de un miracol şi credem că regizorul <Minunii de la Liberec> îl poate ajuta pe Jerry Gane in acest sens. Antrenorul lui Dinamo, Jerry Gane, a fost consultat şi este de acord să colaboreze cu Dario, fără nici un fel de rezerve, pentru binele lui Dinamo”, spun suporterii.

DDB Italia l-a contactat pe Dario Bonetti, cu acceptul boardului DDB, iar răspunsul lui a fost foarte prompt: „Vin gratis. Cu suporteri ca voi se pot face lucruri incredibile! Împreună putem salva clubul”.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *