Piesa “Angel”, a trupei TWO, este hitul verii în Bulgaria

Piesa “Angel”, a trupei TWO, este hitul verii în Bulgaria
gazduire web create web design

Single-ul “Angel”, cântat de băieţii de la TWO, împreună cu renumita Kaya Jones, fosta componentă a trupei The Pussycat Dolls, este hitul verii în Bulgaria.

 

 
Single-ul “Angel”, cântat de băieţii de la TWO, împreună cu renumita Kaya Jones, fosta componentă a trupei The Pussycat Dolls, este hitul verii în Bulgaria!

Piesa este momentan pe locul 3 în topul Shazam Bulgaria şi este difuzată de toate posturile de radio şi TV din ţară. “Primesc mesaje în fiecare zi din Bulgaria, oamenii o fredonează, le place foarte tare! Sperăm ca ‘Angel’ să ajungă hit în toată lumea”, a spus Mihai Gruia.

Angel” a fost lansat recent şi în Australia, iar în prima săptămână a ajuns pe locul 14 în top 100 New Release Streams. Mai mult decât atât, a fost no. 1 în Albania şi este licenţiată şi în Polonia, Rusia, Germania, Austria şi Elveţia.

Piesa este compusă de cei doi membri TWO, împreună cu Dorian Oswin, iar videoclipul poartă semnătura regizorului Anthony Icuagu.

TWO este proiectul muzical al băieţilor de la fosta trupa Akcent, Mihai Gruia şi Sorin Brotnei. Cei doi şi-au făcut debutul, în noua formulă, cu piesa “Spre soare”, urmată îndeaproape de “Fall în Love” şi “C’est la vie” feat. Lora, cea din urmă urcând pe locul 4 în topul celei mai puternice televiziuni din Asia, Channel V.

Puteţi asculta aici piesa TWO feat. Kaya (ex. The Pussycat Dolls ) – “Angel”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *