Pfizer va investiga reacţia alergică suferită de un bărbat în urma vaccinării cu serul anti COVID-19

Pfizer va investiga reacţia alergică suferită de un bărbat în urma vaccinării cu serul anti COVID-19
gazduire web create web design

Un bărbat din sistemul medical din Alaska a suferit reacţii alergice puternice, după ce a fost vaccinat anti-COVID-19. Pfizer: Vom urmări îndeaproape reacţiile celor vaccinaţi, pentru a preveni viitoare efecte adverse şi vom modifica indicaţiile post vaccinare În urma primelor vaccinări, din Marea Britanie, doi pacienţi au suferit, până acum, reacţii alergice uşoare.

 

Pfizer a declarat că va depune toate eforturile necesare pentru a afla de ce un bărbat din sistemul medical, din Alaska, a suferit reacţii alergice puternice, după ce a fost vaccinat anti-COVID-19.

„Nu avem încă toate detaliile reacţiei alergice ale bărbatului din Alaska, dar vom face tot ce este necesar, împreună cu autorităţile sanitare locale, pentru întocmi un raport complet”, a declarat un reprezentant Pfizer.

”Vom urmări îndeaproape reacţiile celor vaccinaţi, pentru a preveni viitoare efecte adverse şi vom modifica indicaţiile post vaccinare” au adăugat cei de la Pfizer.

În urma primelor vaccinări, din Marea Britanie, doi pacienţi au suferit, până acum, reacţii alergice uşoare.

”Nici un participant la studiile clinice ale vaccinului nu a suferit reacţii alergice puternice după vaccinare. Cu toate acestea, fiecare raportare pe care o primim în urma campaniilor naţionale de vaccinare ne ajută să definitivăm indicaţiile vaccinului Pfizer-BioNTech.”

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *