Pentru un nou început împreună. Avantajele date de alegerea unui website optimizat corect

Pentru un nou început împreună. Avantajele date de alegerea unui website optimizat corect
gazduire web create web design

Traim vremuri grele, vremuri pe care nu ni le-am dorit si pentru care nu suntem noi responsabili. Multi dintre noi, rude, prieteni,cunostinte au ramas  fara locuri de munca, multi lucreaza de acasa.

 

Unii vor sa inceapa altceva, sa traga linie si sa o ia de la capat. Pentru aceia  suntem noi Create Design MGC SRL , va putem ajuta cu servicii de care aveti atata nevoie. Scopul nostru este sa va venim  in ajutor si sa va oferim  servicii de calitate si la preturi accesibile.

Stim ca orice inceput este greu, dar noi va putem ajuta cu site-ul firmei, care este cartea de vizita, nu-i asa? Exista multe motive pentru care un website bine realizat iti va atrage clientii ideali.

Website-ul are mai multe componente, dar cele mai importante sunt acestea:

NAVIGAREA

Navigarea este cea mai importanta componenta, ea fiind responsabila de viteza de accesare a site-ului web si de facilitatea cu care clientul intra si accede pagina web.

LOGO-UL FIRMEI

Este important pentru a fi usor de retinut, pentru ca, clientul sa il recunoasca in orice forma de comunicare.

CONTINUTUL SITE-ULUI

Este de asemenea foarte important pentru faptul ca, comunica direct cu pozitia brand-ului ( logo-ului) .

SEO

Multi oameni nu stiu ca plasarea informatiilor importante in zone ale website-ului imbunatatesc partea de SEO . Cand sunt incluse cuvinte cheie intr-un text despre compania ta, bazat pe HTML, motoarele de cautare, cresc plasarea in motorul de cautare si ofera  website-ului tau si firmei tale o vizibilitate mai mare.

INCREDERE

Marketing-ul poate actiona ca un dialog cu potentialii clienti, care ar duce la o crestere a increderii acestora in potentialul firmei tale.

CONCLUZIE

Daca website-ul este administrat corespunzator si are un design frumos, clientii vor fi multumiti si se vor mai intoarce sa faca si altadata afaceri cu firma ta.

Va putem oferi urmatoarele servicii:

  1. Web Design – Site de prezentare ( 700 € )
  2.  Gazduire Web – 4 € / luna

 

Suntem o echipa competenta si responsabila si deabia asteptam sa colaboram. Pentru a lua legatura cu firma noastra va punem la dispozitie numarul de telefon si adresa de e-mail :

Numarul de telefon : 0756.067.543
E-mail : office@createwebdesign.ro

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *