Pentru prima dată în istorie, Apple a produs un cip pentru laptopuri. Mac-urile devin mai puternice

Pentru prima dată în istorie, Apple a produs un cip pentru laptopuri. Mac-urile devin mai puternice
gazduire web create web design

Pentru prima dată în istoria companiei, Apple a produs un cip pentru laptopuri. Noul procesor M1 va fi prezent pe noile MacBook Air şi MacBook Pro. Acestea vor costa 999 şi 1.299 de dolari.

 

Apple nu s-a plictisit de noi lansări. Pentru a treia oară în ultimele două luni a prezentat noi produse. Iar peste 850 de mii de oameni s-au uitat la live.

La nici o lună de la lansarea iPhone 12, a venit rândul noilor laptopuri să primească un upgrade. Şi unul cu adevărat major. Pentru prima dată în istoria companiei, procesorul de pe MacBook este creat integral de Apple! Iar acest lucru aduce beneficii majore. Procesorul M1 reuşeşte să aducă laolaltă mai multe componente separate din laptop. Astfel, acesta e mai rapid şi eficient. Şi nu are nevoie nici măcar de ventilator pentru că nu se încinge deloc.

Primul Mac cu procesorul M1 este Macbook Air. Este laptopul compact, despre care Apple spune că este mai rapid acum decât 98% din laptopurile vândute în acest an. Şi mai puternic este MacBook Pro, vârful de gamă. Ca să se laude cu noile performanţe, Apple i-a dat să testeze laptopul lui Finneas O’Connell, producătorul de muzică devenit celebru pentru colaborările cu sora lui, cântăreaţa Billie Eilish. El a fost impresionat de viteza noilor laptopuri.

Macbook Air este cel mai bine vândut notebook de 13 inci din lume

”Ceea ce e cu adevărat satisfăcător e când stai alături de cineva şi îţi spune cum vrea să sune o melodie, iar tu spui că e grozav. Cât poţi transforma totul în realitate pentru ei, asta pentru mine e cu adevărat vrăjitorie. Oh Doamne, atât de rapid! Asta e o nebunie,” a spus Finneas O’Connell, producător şi cântăreţ.

Noile laptopuri de la Apple costă 999 de dolari şi 1.200 de dolari. Au competiţie dură de la Microsoft şi, mai nou, şi de la Huawei.

M1 va veni şi pe Macbook Pro şi va costa 1.299 de dolari.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *