Paul McCartney anunţă albumul McCartney III, la 40 de ani de la lansarea predecesorului

Paul McCartney anunţă albumul McCartney III, la 40 de ani de la lansarea predecesorului
gazduire web create web design

La 50 de ani de la lansarea albumului de debut, McCartney I, şi la 40 de la continuarea McCartney II, vine şi albumul McCartney III. Pe 11 decembrie vei putea asculta discul pe care Paul McCartney l-a scris, produs şi la care a cântat singur la toate instrumentele. Precomenzile albumului s-au epuizat în câteva minute după ce au fost anunţate.

 

Paul McCartney şi-a lansat albumul solo de debut, McCartney, în 1970, imediat după despărţirea Beatles. Continuarea, McCartney II, a venit în 1980. 40 de ani mai târziu, Macca a anunţat oficial că are un nou album pentru tine: mult aşteptatul McCartney III. Va fi lansat pe 11 decembrie şi se presupune că e ultimul album pe care-l va lansa Paul, cel care încheie trilogia sa ca artist solo.

McCartney a scris, a produs şi a cântat la toate instrumentele pe care le vei auzi pe noul album. „Îmi trăiam viaţa de izolare la fermă, cu familia, şi mergeam la studio în fiecare zi. M-am apucat să scriu ceva muzică pentru un film, şi piesa aia s-a transformat în piesa de deschidere a albumului. Apoi m-am întrebat ce să mai fac acum? Aveam lucruri începute de-a lungul anilor, dar niciodată nu aveam timp să le termin, aşa că am început să mă gândesc la ce aveam rămas”, a declarat Paul.

Toate cele 3333 de precomenzi ale discului în varianta de vinyl s-au vândut în câteva minute de la anunţ, dar vor urma şi alte variante. Deocamdată Mccartney a anunţat o variantă de vinyl roşie, în 3000 de exemplare numerotate de mână, şi o variantă de disc galben, în 333 de exemplare realizate din discuri vechi cu albumele McCartney I şi II, reciclate, anunţă Smart Radio.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *