Patru zile şi patru nopţi de distracţie promise la a şaptea ediţie a UNTOLD, în august. Printre artiştii confirmaţi se numără David Guetta, Don Diablo şi G-Eazy

Patru zile şi patru nopţi de distracţie promise la a şaptea ediţie a UNTOLD, în august. Printre artiştii confirmaţi se numără David Guetta, Don Diablo şi G-Eazy
gazduire web create web design

Cea de-a şaptea ediţie a festivalului UNTOLD, care va avea loc în perioada 4 – 7 august 2022. Printre artiştii confirmaţi se numără David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Above & Beyond, Major Lazer sau Anne-Marie.

 

 

A şaptea ediţie a festivalului UNTOLD va avea loc în perioada 4-7 august 2022.

UNTOLD reuneşte peste 200 de artişti internaţionali şi DJ-i de top pe durata a 4 zile şi 4 nopţi, transformând festivalul din centrul oraşului Cluj-Napoca într-unul din cele mai aşteptate evenimente muzicale ale anului.

Cu headlineri celebri, multiple scene, un program eclectic şi decoruri spectaculoase, care completează tema fiecărei ediţii, UNTOLD atrage sute de mii de persoane din întreaga lume.

Peste 265.000 de fani din 100 de ţări au participat la ediţia precedentă, în 2021, după ce ediţia din anul 2020 a fost anulată pe fondul restricţiilor pandemice.

În 2022 festivalul se desfăşoară sub tema „Temple of Luna”, cu un line-up care include nume consacrate şi o paletă diversă de genuri muzicale: de la live acts la show-uri EDM, pop, house, techno, tech-house, deep house, drum&bass, dubstep, hip-hop, trip-hop, trance, reggae şi multe altele.

Organizatorii transmit că printre artiştii confirmaţi se numără David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Above & Beyond, Major Lazer sau Anne-Marie.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *