Parcarea la Aeroportul Henri Coandă poate fi plătită cu cardul

Parcarea la Aeroportul Henri Coandă poate fi plătită cu cardul
gazduire web create web design

Aeroportul Henri Coandă se modernizează. Parcarea de la Plecări şi Termen lung poate fi plătită cu cardul. Plata direct la ieşire şi recunoaşterea numărului de înmatriculare se află printre noutăţi. În curând, plata parcării va putea fi făcută şi prin SMS.

 

 

 
Joi a fost operaţionalizat noul sistem de parcare de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti aferent parcărilor Plecări şi Termen lung. Astfel, utilizatorii acestor parcări au la dispoziţie un sistem modern cu eliberatoare / cititoare de tichete de parcare, care include şi POS, precum şi funcţia LPR de recunoaştere a numărului de înmatriculare, conform Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

Modernizarea parcărilor de la AIHCB face obiectul programului de investiţii „Modernizare Sistem Parcări AIHCB”, început pe 15.05.2021, şi care este prevăzut a se încheia în iunie 2023. În prezent, programul de investiţii este finalizat în proporţie de 85%. Valoarea contractului de proiectare şi execuţie este de 3.042.488,34 euro (fără TVA).

La finalizarea proiectului, plata parcării va putea fi efectuată şi printr-o aplicaţie mobilă, precum şi prin SMS. În prezent, parcarea poate fi achitată cu numerar sau card bancar, fie la unul dintre cele 16 automate de plată instalate în parcările Sosiri, Plecări şi Termen Lung, fie la cele 2 puncte de încasare cu operator (amplasate în Terminalul Plecări Extindere şi pe culoarul de legătură dintre Plecări şi Sosiri), precum şi, cu cardul, direct la POS-urile de la terminalele de ieşire din parcări.

În luna decembrie 2021 a fost operaţionalizat sistemul de parcare aferent Parcării Sosiri. Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti dispune de 1.793 locuri de parcare publică, repartizate în Parcare Plecări (437 locuri), Parcare Sosiri (588 locuri), Parcări Termen lung (768 locuri).

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *