gazduire web create web design

Pablo Cortacero a preluat controlul la Dinamo. L-a dat afară pe Cornel Ţălnar şi a adus trei membri noi în CA

Pablo Cortacero a preluat controlul la Dinamo. L-a dat afară pe Cornel Ţălnar şi a adus trei membri noi în CA
gazduire web create web design

Pablo Cortacero mărească numărul de membri în Consiliul de Administraţie al clubului, de la 5 la 7. Pablo Cortacero controlează acum CA, cu o majoritate de 4 voturi. Spaniolul a spus că în 6 decembrie s-au virat 1,5 milioane de euro pentru club, dar sunt blocaţi şi verificaţi de Agenţia de Spălare a banilor din Anglia.

 

Pablo Cortacero controlează acum CA, cu o majoritate de 4 voturi, el înlocuindu-l şi pe Cornel Ţălnar.

Surse citate de doardinamo.ro susţin că Pablo Cortacero ar fi afirmat în timpul şedinţei că din 6 decembrie s-au virat 1,5 milioane de euro, dar sunt blocaţi şi verificaţi de Agenţia de Spălare a banilor din Anglia.

„Acest lucru s-a întâmplat şi cu încă 5 milioane de euro ce vor ajunge sigur în ianuarie”, le-a spus Cortacero celor prezenţi, conform sursei citate.

La scurt timp după terminarea şedinţei, o parte a suporterilor dinamovişti a venit la hotelul la care se afla în acel moment Pablo Cortacero, sesizaţi de unul dintre liderii programului Doar Dinamo Bucureşti.

Acesta susţine că a fost agresat de gărzile de corp ale spaniolului, motiv pentru care a solicitat intervenţia Poliţiei şi a Salvării.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *