Ostatici la sediul din Montreal al companiei de jocuri video Ubisoft. Mai mulţi angajaţi au reuşit să evadeze pe acoperişul clădirii

Ostatici la sediul din Montreal al companiei de jocuri video Ubisoft. Mai mulţi angajaţi au reuşit să evadeze pe acoperişul clădirii
gazduire web create web design

Poliţia din Montreal căută un grup de suspecţi care deţin ostatici la un complex de clădiri unde compania de jocuri video Ubisoft îşi are sediul din Canada. Au existat informaţii neconfirmate în mass-media locală despre o cerere de răscumpărare a ostaticilor. O serie de angajaţi au reuşit să evadeze pe acoperişul clădirii.

 

O operaţiune majoră de poliţie este în desfăşurare pe bulevardul St-Laurent din cartierul Mile End din Montreal, în urma unor informaţii despre un grup de suspecţi care deţin ostatici la un complex de clădiri unde compania de jocuri video Ubisoft îşi are sediul din Canada, potrivit Russia Today.

Zeci de ofiţeri de poliţie din Montreal (SPVM) au fost zăriţi în zonă vineri după-amiază, inclusiv ceea ce părea o echipă tactică. Au existat informaţii neconfirmate în mass-media locală despre o cerere de răscumpărare a ostaticilor.

 

 

 

Nu este clar câţi suspecţi ar putea fi implicaţi sau câţi ostatici au luat. O serie de angajaţi au reuşit să evadeze pe acoperişul clădirii, unde au baricadat uşa, potrivit videoclipului surprins de elicoptere, în timp ce alţii au rămas acolo şi s-au refugiat pe o terasă. Alţii s-au baricadat într-o sală de conferinţe, potrivit personalului care a reuşit să scape.

 

 

 

Firma Ubisoft Montreal a fost fondată în 1997 ca filială canadiană a gigantului francez de jocuri video.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *