Oppo plănuieşte să revoluţioneze smartphone-ul înaintea celor de la Samsung şi lansează ecranul rulabil

Oppo plănuieşte să revoluţioneze smartphone-ul înaintea celor de la Samsung şi lansează ecranul rulabil
gazduire web create web design

Oppo a prezentat tehnologia din spatele unui telefon concept cu ecran rulabil. Samsung şi LG lucrează şi ele la astfel de device-uri. Faţă de display-ul pliabil, cel rulabil nu lasă cută şi n-are dimensiune fixă.

 

 
Dacă în ultimii ani producătorii au tot încercat telefoane cu ecran pliabil, din 2021 începe era smartphone-urilor cu ecran rulabil.

În comparaţie cu display-urile care se pliază şi care au dimensiuni fixe, display-urile rulabile deschid mai multe posibilităţi pentru productivitate, divertisment şi utilizarea de zi cu zi.

Oppo şi-a prezentat conceptul pentru un telefon cu ecran rulabil. Samsung sau LG lucrează şi ele la un asemenea telefon. Telefonul are o diagonală de la 6.7 inci până la 7.4 inci, cu ajutorul unor mici motoare. Momentan, Oppo nu plănuieşte să lanseze comercial un asemenea telefon. Însă este cert că nu va mai dura mult până vom vedea unul pe piaţă.

Inginerii s-au hotărât la un diametru de 6.8 milimetri pentru axul central. Astfel, display-ul OLED se poate rula şi apoi să revină la forma iniţială fără vreun semn sau vreo cută. 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *