gazduire web create web design

Operatorul de sateliţi SES a semnat contracte de 66 mil. euro cu mai multe televiziuni europene

Operatorul de sateliţi SES a semnat contracte de 66 mil. euro cu mai multe televiziuni europene
gazduire web create web design

Operatorul de sateliţi SES anunţă semnarea în 2020 a mai multor contracte multianuale pentru capacitate pe satelit cu o serie de televiziuni publice din Europa, în valoare de peste 66 milioane de euro.

 

 
Între companiile media care au fost semnat înţelegeri cu SES se numără ARD şi ZDF în Germania, BBC în Marea Britanie, BVN în Olanda, precum şi TV5Monde şi France 24 în Franţa, prin partenerul Globecast, prrecizează un comunicat.

Cele mai recente înţelegeri semnate de SES ilustrează modul în care companiile media europene exploatează sateliţii SES de la poziţiile orbitale 19,2O Est şi 28,2O Est pentru a transmite semnalul TV în peste 89 milioane de gospodării, depăşind astfel alţi operatori de satelit sau tereştrii.

„Furnizarea de programe TV cu informaţii de încredere şi divertisment de calitate este foarte importantă în perioade de criză. Suntem încântaţi să-i ajutăm pe ARD, ZDF, BBC, TV5Monde, France 24 şi BVN – unii dintre cele mai mari radiodifuzori europeni – să ajungă la cât mai mulţi oameni prin serviciile lor”, a declarat Steve Collar, CEO SES „Satelitul este o resursă de nepreţuit pentru distribuţie şi va rămâne aşa şi în viitor, oferind companiilor media cea mai largă acoperire, o fiabilitate de neegalat, lăţime de bandă eficientă şi abilitatea de a furniza conţinut de calitate înaltă către milioane de gospodării în Europa.”

SES operează singura reţea multi-orbită de sateliţi, iar reţeaua video a companiei transmite peste 8.200 de canale şi acoperă peste 367 milioane de gospodării. Compania este listată la bursele de la Paris şi Luxembourg.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *