O vedetă îi face marcaj insistent Shakirei. Unde au fost zăriţi cei doi

O vedetă îi face marcaj insistent Shakirei. Unde au fost zăriţi cei doi
gazduire web create web design

Zvonurile despre relaţia dintre septuplul campion mondial de F1 Lewis Hamilton şi starul pop continuă.

 

 

 
Lewis Hamilton şi Shakira sunt mai mult decât cunoştinţe. Un indiciu a fost prezenţa cântăreţei columbiene la boxele Mercedes, în timpul Marelui Premiu al Spaniei de F1, pentru a urmări isprăvile britanicului. După cum relatează săptămânalul american People, cei doi ar fi început să se întâlnească.

Hamilton şi Shakira s-ar fi văzut la finalul cursei de la Barcelona. Cuplul ar fi iesit la cină într-un club din oraşul catalan, răsfăţându-se cu câteva pahare, alături fiindu-le prietenii Daniel Caesar, Fai Khadra si Mustafa. Acesta din urmă a împărtăşit o poveste pe Instagram care îi înfăţişa pe şoferul Mercedes şi pe cântăreţ îmbrăţişaţi, sorbind cocktailuri. Un fel de confirmare a ceea ce s-a întâmplat la Miami, când Shakira şi Hamilton participaseră la o excursie cu barca cu prieteni comuni, la finalul Marelui Premiu.

Atât Hamilton, cât şi Shakira au avut relaţii importante în trecut. Pilotul britanic în vârstă de 38 de ani a fost legat de o altă cântăreaţă, Nicole Scherzinger, până în 2015. Apoi, s-ar fi apropiat de starul pop Rihanna.

Shakira, în vârstă de 46 de ani, în schimb, şi-a încheiat relaţia cu fotbalistul Gerard Piqué în 2022, cu care are doi copii.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *