O piesă îndrăgită de sărbători este din nou pe primul loc în topurile muzicale, după 36 de ani

O piesă îndrăgită de sărbători este din nou pe primul loc în topurile muzicale, după 36 de ani
gazduire web create web design

Melodia Last Christmas a formaţiei Wham! a fost primul număr 1 în anul 2021. Este pentru prima dată când piesa urcă pe prima poziţie, la 36 de ani de lansare. Last Chrismas a avut 9.2 milioane de vizualizări în ultima săptămână.

 

2021 a început într-un mod total neaşteptat. Primul număr 1 în topurile muzicale pe anul acesta este o piesă lansată .. acum 36 de ani!

Piese Last Christmas a trupei Wham! a fost cea ascultată în ultima săptămână. De aproape 10 milioane de ori. Astfel, a urcat pe prima poziţie în clasamentele muzicale, anunţă Daily Mail.

Este prima dată când piesa urcă pe această poziţie, reuşind să doboare un record. Până acum, piesa Amarillo de la Tony Christie era cea care a avut nevoie de cel mai mult timp pentru a ajunge numărul 1, 33 de ani.

Last Christmas a fost scrisă de regretatul George Michael, cel care a murit chiar în ziua de Crăciun în urmă cu 4 ani. Andrew Ridgeley, colegul lui George Michael din trupa Wham! a scris pe Twitter după anunţ. „Este un tribut meritoriu pentru geniul lui George şi o reuşită de care ar fi fost mândru şi încâtat” a scris Ridgeley.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *