O nouă minune în Turcia. Ayla, în vârstă de patru ani, a fost salvată de sub din dărâmături la 91 de ore de la cutremurul din Izmir

O nouă minune în Turcia. Ayla, în vârstă de patru ani, a fost salvată de sub din dărâmături la 91 de ore de la cutremurul din Izmir
gazduire web create web design

Ayla Gezgin în vârstă de patru ani a fost recuperată de sub dărâmături conştientă. La 65 de ore de la cutremur a fost găsită în viaţă şi Elif, fetiţa în vârstă de trei ani. Cutremurul a rănit 994 de persoane în Izmir şi a luat viaţa a altor 102.

 

Ayla Gezgin, în vârstă de patru ani, a fost salvată după ce echipele de salvare i-au auzit ţipetele sub dărâmăturile din districtul Bayraklı din Izmir. Fetiţa a fost găsită conştientă şi a fost dusă la spital.

Echipele de salvare au salvat-o pe Ayla la 91 de ore după ce un cutremur cu magnitudinea de 6,6 a lovit provincia Izmir din Turcia. Fetiţa a fost gasită în bucătărie, blocată într-un triunghi de siguranţă în faţa unei maşini de spălat vase.

Ayla este cel de-al 107-lea supravieţuitor salvat în urma cutremurului. Salvarea ei a venit la o zi după ce o altă fetiţă de trei ani şi una de 14 ani au fost scoase, de asemenea, în viaţă din clădirile prăbuşite din Izmir.

Cutremurul a rănit 994 de persoane în Izmir, iar 147 de persoane sunt încă în spital, a declarat marţi Autoritatea pentru Managementul Dezastrelor şi Urgenţelor. Salvatorii încă mai întreprind operaţiuni de căutare în cinci clădiri dărâmate.

IBRAHIM TOPAL -COORDONATOR ECHIPE DE SALVARE: Eu şi colegul meu ne-am uitat unul la celălalt “Şi tu ai auzit asta?”. Am ascultat încă o dată. Era o voce foarte slabă care spunea ceva de genul: “sunt aici”. Atunci am oprit totul, maşinăriile şi am început să ascultăm din nou şi acolo chiar era o voce, răsuna de sub dărâmături.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *