gazduire web create web design

O nouă linie de metrou în Capitală. Anunţul lui Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4

O nouă linie de metrou în Capitală. Anunţul lui Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4
gazduire web create web design

Primarul Sectorului 4 din Bucureşti, Daniel Băluţă, anunţă că o linie de metrou se va construi în zona Giurgiului-Luică-Progresul.Edilul a primit informaţia de la Ministerul Lucrărilor Publice şi a anunţat că va sprijini proiectul.

 

Primarul Sectorului 4 din Bucureşti, Daniel Băluţă, anunţă că Ministerul Lucrărilor Publice va construi o linie de metrou în zona Giurgiului-Luică-Progresul. Edilul susţine că lucrarea va creşte valoarea proprietăţilor, va atrage noi investiţii şi va duce la apariţia unor locuri de muncă bine plătite.

„E vineri şi întâmpinăm weekendul cu o veste excelentă! Vom avea metrou şi în zona Giurgiului-Luică-Progresul! Anunţul vine de la Ministerul Lucărilor Publice şi înseamnă, în mod clar, o accelerare a dezvoltării sectorului nostru. Va creşte valoarea proprietăţilor, vor apărea oportunităţi noi de afaceri, se vor creea locuri de muncă bine plătite, ceea ce înseamnă creşterea nivelului de trai al locuitorilor sectorului 4. E drept, proiectul este încă la început, însă îl voi sprijini cu toate puterile şi mă voi implica activ în tot ce înseamnă realizarea acestuia”, a anunţat, pe Facebook, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Potrivit primelor informaţii, noua linie de metrou care va traversa şi Sectorul 4 va avea o lungime de 11,94 km, 13 staţii, plus cea existentă în Gara de Nord, şi un depou la Progresul. Experţii estimează că noul metrou va avea capacitatea de transport de aproximativ 50.000 călători pe oră şi sens.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *