gazduire web create web design

O mănuşă specială. Atinge ce nu există

O mănuşă specială. Atinge ce nu există
gazduire web create web design

Cercetătorii de la Universitatea Cornell au creat o mănuşă specială. Mănuşa este capabilă să interacţioneze cu obiectele din realitatea augmentată. iPhone 12 Pro şi Pro Max vin cu un senzor LiDAR creat pentru realitatea augmentată.

 

Ce poţi face cu o mănuşă? Ei bine, în curând vei putea controla lucruri din realitatea augmentată. Obiecte pe care nu le vezi cu ochiul liber.

Cercetătorii de la Universitatea Cornell au creat mănuşa specială pentru realitatea augmentată. Dacă foloseşti ochelari speciali, vei putea interacţiona cu lucrurile care nu există decât pe lentilă. La fel şi pentru telefoanele de ultimă generaţie cu această tehnologie.

Cei care aleg un iPhone 12 Pro beneficiază şi de un alt avantaj. Un scanner numit LiDAR care detectează distanţele dintre obiecte cu ajutorul unor fascicule de lumină. Iar cu mănuşa vei putea să duci experienţa la un nou nivel.

Senzorul LiDAR face obiectele din realitatea augmentată mult mai stabile pe suprafeţe. Cel mai bun mod de a descrie este că simţi că aceste obiecte sunt lipite de suprafeţe. Simţi că fac parte din mediul în care te afli. Dacă te uiţi de aproape vei vedea că rămân acolo unde trebuie.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *