gazduire web create web design

O familie de bosniaci a fost expulzată din Franţa, după ce au agresat-o pe fiica lor

O familie de bosniaci a fost expulzată din Franţa, după ce au agresat-o pe fiica lor
gazduire web create web design

Franţa a hotărât deportarea unei familii de bosniaci, după ce părinţii au bătut-o şi ras-o în cap pe fiica lor, o adolescentă, care îşi dorea să se mărite cu un băiat sârb, de origine creştină. Până va împlini 18 ani şi va putea deveni rezident al Franţei, fetiţa rămâne în grija celor de la asistenţă socială.

 

Franţa a hotărât deportarea unei familii de bosniaci, după ce părinţii au bătut-o şi ras-o în cap pe fiica lor, o adolescentă, care îşi dorea să se mărite cu un băiat sârb, de origine creştină. Familia a fost deportată în Sarajevo, capitala Bosniei şi Hertegovina, după cum a anunţat Ministrul de Interne.

Deportarea părinţilor fetei este o consecinţă a comportamentului agresiv şi batjocoritor, care nu va fi tolerat în spaţiul francez, a adăugat ministrul.

Până va împlini 18 ani şi va putea deveni rezident al Franţei, fetiţa rămâne în grija celor de la asistenţă socială.

În luna august, presa franceză relata povestea unei femei din Bosnia, cu rezidenţiat în regiunea franceză Besancon, care a fost bătută şi rasă în cap de părinţii ei, din cauză că îşi dorea să se mărite cu un bărbat creştin din Serbia, în vârstă de 20 de ani. Întreaga acţiune a atras atenţia autorităţilor şi, după lungi dezbateri, protecţia copilului a anunţat că va lua fata în custodie până va împlini 18 ani.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *