Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

O comună din Dâmboviţa intră în carantină începând de mâine

O comună din Dâmboviţa intră în carantină începând de mâine
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dîmboviţa a decis instituirea carantinei în comuna Bezead, judeţul Dâmboviţa, începând cu data de 11.03.2021, ora 12.00, pentru o perioadă de 14 zile.

 

 
Decizia introduce limitarea deplasării persoanelor şi monitorizarea permanentă a respectării acestei măsuri. Ieşirea persoanelor din locuinţă este permisă doar pe bază de declaraţie pe propria răspundere, legitimaţie de serviciu sau adeverinţă eliberată de angajator.

Este permisă tranzitarea comunei Bezdead pentru cetăţenii care nu au domiciliul pe raza acesteia, fiind interzisă oprirea sau staţionarea în localitate.

Slujbele religioase cu caracter colectiv se pot oficia în lăcaşurile de cult, fără accesul publicului, putând fi transmise în mass-media sau online. Slujbele religioase cu caracter privat (botezuri, cununii, înmormântări) se pot oficia în lăcaşurile de cult, cu participarea a maximum 16 persoane (numărul ce include şi persoanele care oficiază slujba religioasă). Slujbele religioase care se vor oficia în aer liber se vor desfăşura cu menţinerea distanţei de 1,5 m între persoane.

Sunt interzise organizarea de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise şi deschise, precum şi organizarea de evenimente sau activităţi private pentru copii în spaţii închise, cum ar fi locuri de joacă, spaţii de tip after-school. Se închid restaurantele şi sălile de jocuri.

Cursurile de învăţământ se vor desfăşura în comuna Bezdead doar în sistem online.

 

 

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *